Gigaset N870IP PRO

Her tür kuruluş için ölçeklenebilir DECT çok hücreli sistemi

Tüm çalışanlarınızı güvenli dijital ve kablosuz iletişimle desteklemek için tasarlandı.

En küçük yerlerden en büyüğüne kadar mutlak sistem kurulum kolaylığı sayesinde, her Gigaset N870 Multicell bölgesi KOBİ büyüklüğünde bir kuruluşun tamamını destekler. Kuruluşunuz bundan daha büyükse, konuşmalarda dolaşım ve aktarım özelliğiyle birden fazla bölgede sistem kurulumu çok kolaydır. Fabrika, otel, hastane veya antrepo gibi büyük iş yerlerinde yüzlerce çok hücreli cihaz kullanılan çok bölgeli kurulumlar binlerce çalışana bir DECT iletişim ağı sağlayabilir.


En küçük yerlerden en büyüğüne kadar mutlak sistem kurulum kolaylığı sayesinde, her Gigaset N870 Multicell bölgesi KOBİ büyüklüğünde bir kuruluşun tamamını destekler. Kuruluşunuz bundan daha büyükse, konuşmalarda dolaşım ve aktarım özelliğiyle birden fazla bölgede sistem kurulumu çok kolaydır. Fabrika, otel, hastane veya antrepo gibi büyük iş yerlerinde yüzlerce çok hücreli cihaz kullanılan çok bölgeli kurulumlar binlerce çalışana bir DECT iletişim ağı sağlayabilir. N870 Multicell büyüyen her şirkete hızla uyum sağlayan esnekliğiyle hem bina içi hem bulut tabanlı VoIP iletişimini destekler. Basit kurulumuyla N870 Multicell Sistemiyle profesyonel Gigaset el cihazlarınızı iş yerinizin tamamına hızla dağıtabilirsiniz.

 

N870 Multicell Sistemi aracılığıyla yapılan her VoIP görüşmesi arayan kişidenaranan kişiye kadar SRTP / TLS standartlarıyla şifrelenir. Merkezi telefon rehberineerişmek için LDAPS standardını da destekler.

N870 Multicell DECT Sisteminin konsepti tek bir donanım tipine dayanır. Yöneticiden baz istasyonuna kadar cihaz fonksiyonları ayarlarla tanımlanır. Bir bölge 250 el cihazı ve 60 baz istasyonunu destekleyebilir ve eşzamanlı 60 görüşmeye imkan verir.

N870IP PRO, uaCSTA özellikleri aracılığıyla CTI çözümleriyle entegre olur. Bilgisayarlarınız ve telefon sisteminizin birbirleriyle entegre olması bilgi alışverişi yapmalarını ve Bilgisayar Telefon entegrasyonu için gerekli fonksiyonları yerine getirmelerini sağlar.

Çok katlı ofislerde, kampüslerde ve genişletilmiş açık alanlarda tüm Gigaset DECT profesyonel el cihazı kapsama alanında sorunsuz dolaşım ve aktarımla çalışacak şekilde tasarlandı.

Bina içi ve bulut tabanlı telefon hizmeti sağlayıcılarıyla uyumlu ve otomatik yapılandırılan sistem, uzaktan yönetim fonksiyonuyla hızlı servis aktivasyonu ve konfigürasyon değişikliklerine imkan verir.

En küçük yerlerden en büyüklerine kadar dağıtım kolaylığı için tasarlandı. Tamamen genişletilmiş bir Multicell kurulumu tek bir platformda bir veya birden fazla yerde 20.000’den fazla kullanıcı için genişletilmiş kapsama alanı sağlar.*


Teknik Özellikler

Cihaz
: DECT IP Multicell Sistemi KOBİ’lerin bir bölgede 250 adede kadar el cihazı kullanmalarını destekler. 100 bölgeye kadar destek verir.

Kontroller: Tüm yapılandırma ve uzaktan yönetim seçenekleri için bir web tarayıcısından IP bağlantısı aracılığıyla kolay erişim*

Form Faktörü: Duvara monte edilerek kullanım için mat kaplamalı beyaz polimer bir dış gövde içinde çok fonksiyonlu bir kompakt cihaz

Baglantı Özelligi: IP PBX (bina içi veya sunucuda barındırılan) veya IP sağlayıcısına bağlanmak için 1x 100Mb LAN
Çeşitli bağlantı senaryosu seçenekleri:

» Küçük: İkili modda tek üslü 10 cihaza kadar

» Orta: 60 cihaza kadar, artı DECT Manager modu

» Büyük ve Çok Büyük: Baz istasyonları modunda 6.000 cihaza kadar, artı DECT Manager modu ve Gigaset Integrator ile 60 baz
istasyonuna kadar*

Güç kaynagı ve pil: Ethernet Üzerinden Güç veya 220v güç- / netadapter (PSU)**

Ses ve video özellikleri: HD ses desteği.

Aksesuarlar: Çeşitli Gigaset profesyonel el cihazı seçenekleri

Isletim sistemi ve uygulamalar

Boyut:
Kutunun içindekiler:

»Cihaz

»Güvenlik brosürü
 

Yönetim ve kullanıcı özellikleri:

Uzaktan otomatik yapılandırma için web tabanlı
konfigürasyon ve destek hem bulut tabanlı hem
bina içi telefon sistemleriyle uyumludur.


Kullanıcılar:

Tek bölgede 250’ye kadar DECT el cihazı ve Maxwell C uç
noktasını destekler. (Not: Sistem 100 ayrı bölgede 20.000
DECT uç noktaya kadar büyüme kapasitesine sahiptir.)

Garanti:2 yıl

Interop ve yapılandırma: Bu cihaz bulut ve bina içi ağ bağlantısı aracılığıyla otomatik
yapılandırmayla uyumludur ve bunu destekler. IPUI
aracılığıyla el cihazları.

Yerinde, profesyonel kurulum gerektirmektedir.